загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оплату послуг ЖКГ вимагають включити в прожитковий мінімум

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українці скаржаться на те, що розмір оплати за комунальні послуги перевищує прожитковий мінімум. Через невдоволення розміром мінімального прожиткового рівня і одночасно високими тарифами на комунальні послуги українці звернулися з проханням до президента Володимира Зеленського.

Відповідна петиція з'явилася на сайті Президента України 23 лютого. Підтримати її можна ще протягом 89 днів. Автор петиції звернув увагу на те, що розмір оплати за комунальні послуги перевищує мінімальний прожитковий мінімум.

Саме з цієї причини ініціатор звернення до президента Володимиру Зеленському вимагає від уряду України включити до мінімального прожиткового мінімуму оплату комунальних послуг.

"У країні встановлений прожитковий мінімум. Що туди входить: труси, штани, продукти харчування ... Все це добре, але у мене питання - людина где живет? На дереві, в ямі або в квартирі ??? За користування водою, опаленням і іншими послугами ЖКГ потрібно платити? І ці послуги перевищують мінімальний прожитковий мінімум. Це що взагалі? Вимагаю від уряду України включити в мінімальний прожитковий мінімум оплату комунальних послуг ", - йдеться в тексті петиції.

 

Джерело:
До списку новин