загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Відні запустили портал для анонімних повідомлень про корупцію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Влада Відня, який є водночас столицею та федеральною землею Австрії, запустила онлайн-платформу, через яку можна анонімно повідомити про факти корупції серед місцевих чиновників.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Австрії.

У такий спосіб коаліція Соціал-демократичної партії Австрії (SPÖ) та ліберальної NEOS, яка урядує у Відні, намагається підвищити рівень прозорості органів місцевої влади та посилити боротьбу з корупцією.

Написати на сайт, а також прикріпити відповідні супровідні матеріали, може кожен, хто вважає, що той чи інший представник віденської влади "діє не в інтересах міста або некоректно: бере хабарі, марнує комунальні кошти, зловживає професійним становищем задля особистої вигоди або скоює інші злочинні дії".

Потребу в такому порталі міська влада пояснює тим, що номером телефонної "гарячої лінії", на яку можна було повідомити всі ці факти, мало хто користувався: за рік надійшло лише близько 50 дзвінків.

Фото: bkms-system.net

Джерело:
До списку новин