загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прощена неділя 2021 в Україні: дата і сенс свята

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прощена неділя щорічно відзначається в останній день перед Великим постом, який цього року починається 15 березня. Тому дата свята випадає на 14 березня.

Цей день не дарма відзначають напередодні Великого посту. Дуже важливо виходити в піст не тільки з дотриманням відмови від м'яса, але і чистими помислами і думками. А прощення і відпущення образ допомагають людині духовно очиститися.

У цей день просять вибачення у Бога за свої гріхи, а також у близьких і друзів, колег. У відповідь на вибачення заведено відповідати: "Бог простить, і я прощаю". Ця фраза означає, що будь-яка людина грішна і недосконала, і не може судити інших людей. Якщо людина не може пробачити образу, то потрібно чесно сказати про це, а потім покаятися в церкві. Також вибачення просять перед покійними.

У Прощену неділю проводять велике прибирання в будинку, готуючись зустрічати пост. Доїдають останні млинці з Масляної. Також перестилають ліжка в будинку і перемивають посуд. Однак важка робота в цей день під забороною.

 

Джерело:
До списку новин