загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що зробити на початку весни, щоб залучити щастя та гроші

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Початок весни - час добра, яскравих емоцій і любові

Весна — це пора розквіту, оновлення та нових можливостей, тому направляйте свою енергію в правильну течію, щоб залучити у своє життя удачу, щастя і багатство. Як це зробити?

Що зробити на початку весни, щоб залучити щастя та гроші

Як залучити гроші та щастя / фото: istockphoto.com

Експерти рекомендують з настанням весни "прокинутися", позбутися від своїх страхів і невпевненості, щоб стати сильніше і знайти мотивацію. А зробити це можна за допомогою нових знайомств і нових цілей. За словами фахівців, біополе людини навесні зміцнюється і посилюється, а підживлюють його люди з правильною енергетикою, тому потрібно оточити себе приємними особистостями, які випромінюють добро та оптимізм. Правильне оточення — практично половина успіху в будь-якій справі, включаючи грошові питання.

Також навесні потрібно займатися тим, що приносить вам максимум задоволення і приємних емоцій. Мова йде не тільки про відпочинок, але і про захоплення.

Щоб залучити у своє життя багатство та успіх, потрібно налаштуватися на потрібну хвилю в березні. Тому частіше говоріть собі й думайте про те, що ви гідні цих благ, що ви успішні, цілеспрямовані та готові приймати будь-які дари Всесвіту. Налаштуйтеся на позитивні думки, а від негативних очищайтеся за допомогою медитації.

Експерти також розповіли про талісмани, які допоможуть залучити в життя удачу, щастя і фінансовий успіх. В першу чергу, можна в будинку поставити Грошове дерево — воно покращує енергетику в будинку і відкриває фінансові потоки. З рослин також можна посадити фіалку, на початку весни ця квітка особливо сильна, вона активно вбирає в себе позитивну енергію Всесвіту і віддає її людям.

Що стосується металів для залучення удачі та багатства, то кращим з них є золото, тому що воно пробуджує енергію і мотивує. Жінкам потрібно віддати перевагу золотим сережках і ланцюжках, а чоловікам — персням і браслетам..

Біоенергетики також відзначили, що навесні корисно оновити гардероб, відправитись в подорож, тому що все нове залучає удачу в грошах і любові.

Автор: Світлана Шкурупій

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

 

Джерело:
До списку новин