загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Весняна хвиля може стати національною катастрофою, – НАН України про COVID-19

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У НАН України попереджають, що весняна хвиля COVID-19 буде значно вища і стрімкіша, ніж осіння. Науковці не виключають, що вона може стати національною катастрофою.

Погіршення епідемічної ситуації триватиме до середини травня, а пік захворюваності може припасти на початок квітня. Про це повідомив співробітник Інституту біохімії НАН України Володимир Галицький.

Лікар зауважив, що при цьому щоденна кількість нових підтверджених випадків коронавірусу може сягнути позначки у 40 тисяч, а число смертей – у тисячу.

Інтенсивне проведення щеплень могло б стати на заваді стрімкому розвитку епідемії в Україні. Щоб зірвати весняну хвилю захворюваності, на цей момент слід було б вакцинувати вже близько 50 – 70% населення, однак темпи вакцинації у нас, на жаль, дуже невисокі,
– зазначив науковець.

В Україні треба запровадити суворий карантин

Володимир Галицький закликав запровадити в Україні суворий карантин, а також зупинити роботу громадського транспорту.

Він також порадив громадянам не відвідувати масові заходи, спортзали, розважальні центри та заклади харчування. За можливості – вакцинуватися.

Уникати всіх необов'язкових контактів та носити респіратори зі ступенем захисту FFP3 і захисні окуляри та не користуватися громадським транспортом.

Необхідно розгортати тимчасові госпіталі, як торік в Ухані. Максимально прискорити вакцинацію, насамперед вакцинацію медичного персоналу та збільшити потужності для лабораторної діагностики,
– підсумував лікар.

Ситуація з коронавірусом в Україні: коротко

  • Станом на 10 березня в Україні на коронавірус захворіли 1 416 438 людей.
  • Перемогти смертельну хворобу змогли 1 204 916 пацієнтів. Померли – 27 423 особи.
  • За минулу добу у нашій країні зафіксували 6 377 випадків COVID-19.
Джерело:
До списку новин