загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленському запропонували нову систему боротьби з бідністю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На нараді під головуванням президента Володимира Зеленського запропонували нову систему боротьби з бідністю, яка полягає у збільшенні робочих місць та підвищенні зарплатні.

Пряма мова Зеленського: "Україна має стати країною, де зручно та затишно всім. Старше покоління має бути забезпечене гідними пенсіями. Ми маємо допомагати малозабезпеченим і соціально, і мотивувати до офіційного працевлаштування".

Деталі: На нараді було запропоновано нову систему боротьби з бідністю. Йшлося про впровадження понять "домогосподарство" та "собівартість утримання господарства". У цьому аспекті розглядається модель повернення частини податків годувальнику. Також повідомлялося про збільшення кількості робочих місць "шляхом лібералізації трудового законодавства та підвищення середньої заробітної плати".

Міністр соціальної політики Марина Лазебна розробила систему накопичення пенсій, за якої не зростатиме дефіцит Пенсійного фонду. За її попередніми розрахунками, пенсії можна буде збільшити у 1,5-3 рази.

Пряма мова Лазебної: "Середня пенсія зросте з 3500 до 7000 гривень. Пенсійні кошти, накопичені за трудове життя, переходитимуть у спадщину.

Добре, якщо у людини нарешті з’явиться можливість мати альтернативні джерела отримання пенсійних виплат".

Нагадаємо: За даними ЮНІСЕФ, понад 6 мільйонів осіб в Україні можуть опинитись за межею бідності через соціально-економічну кризу, викликану COVID-19.

Зеленський критично відреагував на заяву ЮНІСЕФ, стосовно 6 мільйонів українців, що можуть опинитися за межею бідності: "250 доларів - це маленька зарплата, але не бідність".

 

Джерело:
До списку новин