загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яким буде туристичний сезон у 2021 році

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Подорожі в 2021-ому – Кризовий відпочинок !

2020-й рік показав, що усі прогнози – річ невдячна, бо все може змінитися кардинально і вмить. Проте спробуємо зробити прогноз про розвиток туризму в Україні у 2021 році. На щастя уряд не заборонив діяльність туроператорів, турагентств та авіаперевізників. Крім цього, кордон теж залишатимуться відкритими, на відміну від весни 2020. А це означає, що українці зможуть літати в країни, які зараз відкриті для громадян України. Перелік цих країн, як і умови в’їзду, постійно оновлюється, тому на дату вильоту обов’язково консультуйтеся або з туркомпанією, або дивіться останні новини на сайті МЗС країни призначення.

Зараз найбільш популярними відкритими напрямками залишаються Єгипет, ОАЕ, Домініканська Республіка, Занзібар, Шрі-Ланка, Туреччина, Оман. Хоча відкриті й екзотичні напрямки – Мексика та Мальдіви.

Влітку 2021 року, скоріш за все, для українців популярними залишатимуться ті напрямки, які будуть з лояльними умовами в’їзду За попередніми прогнозами Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), наприкінці весни-на початку літа 2021, якщо світ не спіткає нова несподіванка, починатимуть відкриватися європейські країни. Але,є підстави вважати, що умови в’їзду включатимуть наявність довідки про вакцинацію. І якраз цей фактор може стати значною перепоною для українських туристів, адже за попереднім графіком вакцинації населення у 2021 році, за рік встигнуть отримати вакцину лише ризиковані групи населення (пенсіонери та медики). Таким чином, влітку 2021 року, скоріш за все, для українців популярними залишатимуться ті напрямки, які будуть з лояльними умовами в’їзду (найімовірніше - Єгипет та Туреччина).

Думаю, будуть користуватися попитом також Чорногорія, Хорватія, Албанія, якщо, звичайно, умови в’їзду до цих країн будуть такими ж лояльними, як були у минулому курортному сезоні. Популярність українських курортів залежить від зручності транспортної інфраструктури та логістики, а також від співвідношення ціна-якість та вміння вітчизняного туристичного бізнесу підвищувати рівень сервісу за адекватні ціни.

Та як би не склалися подальші обставини, не втрачайте можливості насолодитися довгоочікуваним відпочинком, адже ми всі впевнилися – не варто відкладати сьогодні ті приємності, які завтра можна не отримати зовсім. Отже, досить мріяти – час діяти! А ми завжди готові допомогти вам в цьому!

 

Джерело:
До списку новин