загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Укрпошта” зробили приємну заяву, все через тарифи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Глава “Укрпошти” поділився райдужними перспективами. В “Укрпошті” зробили заяву з приводу доставки пенсій. Вже не один рік між “Укрпоштою” і урядом України йдуть переговори з приводу доставки пенсій. Глава “Укрпошти” Ігор Смілянський подав нові тарифи за доставку пенсій, які не влаштували Пенсійний фонд, Мінсоцполітики та Мінфін. Так як в країні пандемія, глава “Укрпошти” пішов на поступки і до кінця березня погодився працювати за старими тарифами. Місяць підходить майже до кінця і пенсіонери стали хвилюватися, чи отримають вони в квітні листоношею свої виплати. Ігор Смілянський у себе в Facebook розповів, чи вдалося домовитися з чиновниками.

Глава “Укрпошти” заявив, що переговори тривають, вони дуже непрості і поки ніякого результату не принесли. Він зазначив, що йому дуже хочеться знайти компромісний варіант.

Також Смілянський знову пояснив, в чому ж полягає проблема і чого його компанія хоче домогтися від чиновників.

Він нагадав про те, що з січня поточного року зросла мінімальна зарплата до 6000 грн, з якої компанія платить державі податки. Після підвищення ця сума зросла ще на 480 мільйонів у порівнянні з сумою за 2020 рік.

Тобто мінімальна зарплата в країні зросла на 37%, а послуги з доставки “Укрпошта” пропонує підвищити на 11%, що в грошовому еквіваленті становить 265 мільйонів. Це при тому, що Смілянський вважає реальною суму в 530 мільйонів. Він підкреслив, що компанія пішла на зустріч при формуванні нового тарифу на свої послуги.

Виходить, що доведеться звільняти людей. Так як в період пандемії зростання кількості посилок виріс на 38%, водіїв, операторів і сортувальників звільнити не можна. Під загрозою скорочення виявляться тоді листоноші. За його підрахунками, за півроку потрібно звільнити 7600 таких співробітників.

Але Смілянський додав, що якщо масово звільнити таку кількість людей, тоді бюджет не отримає 340 мільйонів гривень. Люди залишаться без роботи, відповідно вони звернуться за допомогою до держави – допомога по безробіттю, субсидії та інше.

Глава “Укрпошти” підкреслив що йому не хочеться звільняти листонош, а й державі це не вигідно. При цьому, гроші він друкувати не вміє, тому сподівається, що чиновники все ж підуть на його умови.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин