загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мін'юст дозволив виконавцям автоматично заарештовувати рахунки будь-яких боржників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство юстиції України дало дозвіл і приватним і державним виконавцям накладати автоматизований арешт на кошти боржників, які перебувають на рахунках у банках. При цьому такий арешт загрожує всім боржникам, включно з неплатниками аліментів.

Про це йдеться в наказі Мін'юсту від 23.03.2021 № 1061/5.

У новій редакції наказу повністю викладено порядок автоматизованого арешту банківських рахунків боржників за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів. Основне нововведення - виконавці арештовуватимуть кошти на рахунках не тільки боржників за невиплату аліментів, а й усіх інших.

Автоматизований арешт коштів боржників на рахунках у банках передбачає отримання інформації про рахунки боржників у банках, накладення або зняття виконавцем арешту коштів шляхом винесення постанов як про арешт коштів, так і про зняття арешту з коштів боржника у формі електронного документа та прийняття їх до виконання банками.

 

Джерело:
До списку новин