загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тариф на електроенергію знову піднімуть: в уряді готове рішення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Тарифи на електроенергію можуть підняти вже з другого півріччя

В Україні вартість електроенергії може збільшитися до 3,4-3,45 грн за кіловат-годину уже влітку. Раніше в уряді розглядали можливість підвищити тариф у травні, але потім рішення переглянули.

Зараз собівартість «струму» становить понад 3 грн за кВт год, водночас українці платять всього лише 1,68 грн. МВФ наполягає на тому, щоб досягти балансу на ринку. Крім того, в чинній моделі через низьку ціну витрати на генерацію струму компенсувати не можуть, пише «Обозреватель».

Ймовірно, тарифи виростуть з липня, але тільки для тих, хто споживає понад 300 кВт год або навіть 500 кВт год на місяць.

За рахунок чергового підвищення, на думку глави департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при КМДА Олег Попенко, уряд спробує перекласти борги перед інвесторами в «зелену» енергетику на населення. Адже заборгованість перед виробниками все ще залишається на високому рівні.

 

Джерело:
До списку новин