загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як захистити свій комп’ютер без антивірусів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоб захистити свій комп’ютер від вірусів, не обов’язково встановлювати спеціальні програми

В програмах, які борються з вірусами, немає нічого поганого. Але декому з різних причин вони все ж таки не подобаються. І таких людей теж можна зрозуміти. Адже інколи, дійсно, антивіруси можуть заважати. Наприклад, старенькі комп’ютери після встановлення антивірусу, зазвичай починають працювати набагато повільніше.

Тож якщо ви не хочете встановлювати антивірусні програми, але й віруси вам, звісно, не потрібні, ось вам декілька порад, як їх не «підхопити».

Не відключайте захисник Windows

Не відключайте захисника Windows та дотримуйтесь усіх рекомендацій системи щодо її перевірки. Зокрема, це стосується Windows 10, адже дана система справді максимально захищена і більше 90% проблем виникають через самих користувачів.

Не завантажуйте програми з неперевірених джерел

Завантажуйте програми та додатки з офіційних магазинів чи сайтів, уникайте завантаження через невідомі вам посилання. Також не рекомендується користуватись зламаними програмами та бути максимально обережними з торент-файлами.

Користуйтесь онлайн-антивірусом

За умови, що ви переносите інформацію на свій комп’ютер від інших користувачів, до прикладу через флешку, рекомендується перевіряти їх за допомогою онлайн-антивіруса.

Не відвідуйте підозрілі сайти

Завжди перевіряйте сайти на які переходите, особливо це стосується посилань на сайті від невідомих вам людей.

Якщо сайт викликає у вас підозру, перевіряйте його в пошуку та звертайте увагу на його адресу. Також не рекомендується використовувати один і той самий пароль на декількох сайтах.

 

Джерело:
До списку новин