загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд змінив правила призначення та виплати пільгової пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Правління ПФУ постановою від 03.02.2021 р. № 2-1 внесло зміни до власної постанови від 25.01.2008 р. № 3-2. Ключова зміна - у новій редакції виклали Порядок подання та оформлення документів для призначення пільгової пенсії та перерахування підприємствами та організаціями коштів на її виплату відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 р. № 937.

Указаний Порядок визначає механізм подання та оформлення документів для призначення пенсій окремим категоріям працівників, які за результатами атестації робочих місць працюють (працювали) в умовах, що дають право на призначення пенсії за віком на пільгових умовах за рахунок коштів підприємств, організацій та перерахування коштів на її виплату підприємствами, організаціями.

Нагадаємо, що пільгові пенсії за рахунок коштів підприємств та організацій можуть призначатися окремим категоріям працівників залежно від умов праці за результатами атестації робочих місць не раніше ніж за 10 років до досягнення віку, передбаченого ст. 26 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування". Перерахування коштів, необхідних для фінансування витрат на виплату пільгової пенсії підприємством, організацією, здійснюється до дня досягнення особою віку, передбаченого указаною нормою.

Захистити своє майно від рейдерів і шахраїв у період кризи допоможе сервіс SMS-Маяк. Як перемогти їх у судових баталіях навчить система VERDICTUM. Тримати руку на пульсі чергових новацій у законодавстві від нашої влади буде легко у LIGA360.

 

Джерело:
До списку новин