загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До якого віку чоловікам потрібні жінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для початку давайте подумаємо, а для чого взагалі чоловікові жінка?

Для любові, сексу, продовження роду, влаштованого побуту … Так. АЛЕ не тільки для цього!

Чоловікові потрібна споріднена душа. Та, з якою тепло і затишно. З якою можна розділити дозвілля, поїхати разом на природу, прогулятися не поспішаючи по улюбленим скверах і парках, обговорити кіно і приготувати вечерю.

А ще чоловікові потрібна муза, щоб здійснювати “подвиги”. І не важливо, скільки йому при цьому років. Двадцять чи дев’яносто.

Я знаю багато випадків, коли люди створюють пари у віці “трохи за дцять”. І живуть душа в душу. Поважають, піклуються і люблять. Не виносять один одному мозок, тому що вже досить мудрі для цього. Юнацька пристрасть до драми вже позаду. У такому віці, як правило, хочеться спокою і прийняття. Тебе, такого як ти є. Твоїх поглядів і звичок. І створюється сім’я не тому що пора і “що скажуть люди”, а тому що просто хочеться бути і жити пліч-о-пліч з цією людиною. Разом засинати і прокидатися.

І знаєте що? Не раз помічала, що люди, які вступили у стосунки вже в зрілому віці, починають краще стежити за собою. Займаються спортом, розвиваються, прагнуть вразити свого обранця / обраницю. А щаслива посмішка закоханої людини діє на них як еліксир молодості.

Тому висновок. Чоловікам жінки потрібні в будь-якому віці. Як і жінкам чоловіки.

А значить, не варто ставити на собі хрест і готуватися до вічної самотності, якщо вам вже не вісімнадцять років і ви ще досі не зустріли «свою особливу людину». Як і не варто боятися осуду близьких або суспільства, якщо ви вже зустріли свою людину.

Головне – це ваші відчуття. І якщо ви відчуваєте, що якась людина робить вас щасливою, дайте шанс їй. І собі. Будьте відкриті життю, приймайте його подарунки. І будьте щасливі!

Психолог Світлана Неганова

 

Джерело:
До списку новин