загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шмигаль розповів, якою наприкінці року буде середня зарплата

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що до кінця 2021 року середня зарплата в Україні може зрости до 14,5 тис. грн

Про це Шмигаль повідомив у facebook. 

За його словами у березні середня зарплата в Україні склала 13,6 тис. грн, а до кінця року вона може сягнути 14,5 тис. грн. 

"За даними Держстату в березні реальна зарплата (тобто з урахуванням інфляції) зросла на 9,5% проти березня 2020 року і склала 13,6 тис. грн. Це на 2,2 тис.і грн більше, ніж було за цей же місяць минулого року. Найбільше зростання зарплат за рік було в Чернівецькій (на +31%), Донецькій (+30%) та Тернопільській (+27%) областях. Позитивний сценарій зростання економіки свідчить про те, що до кінця року середня зарплата може досягнути 14,5 тис. грн. 
 

 
  • Нагадаємо, 29 квітня стало відомо, що середня номінальна заробітна плата в Україні у березні 2021 року склала 13,6 тис. грн, що на 18,9% більше, ніж у березні минулого року. 
Джерело:
До списку новин