загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Поліссі люди за життя ставлять собі на кладовищах пам’ятники (ФОТО)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У селі Гориничі на Зарічненщині на кладовищі є могили, де люди встановили собі пам’ятники ще за життя.

Про це у Facebook повідомляє священник Павло Дубінець:

- Помітив з десяток могил де є дата народження а немає дати смерті. Люди встановлюють собі пам'ятники ще за життя. Бо хто потом поклопочеться над могилою.

Пригадую випадок, коли одна бабуся попрохала висвятити пам'ятник і на моє запитання: «Хто тут похований?». Відповіла, що ще ніхто, а то її надмогильний знак.

Сумно від побаченого, бо діти по світах, кордон закритий, а старість, самотність і смерть...Вони поруч. От, і клопочуться ще за життя, щоб потому нікому мороку не було, а може й нікому буде приземному вшанувати могилу. Молився на цьому кладовищі а душа плакала, яка гірка доля у цих людей.


Джерело:
До списку новин