загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні розгорілася "війна" за пенсіонерів: "Укрпошта" прийняла жорстке рішення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні з вересня 2021 року пенсії не будуть доставляти за допомогою "Укрпошти", проте історія на цьому не закінчилася - між "Укрпоштою" і ПФУ розгорівся конфлікт через субсидії для пенсіонерів.

Про це в Facebook написав глава "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він нагадав, що на зустрічі з прем'єр-міністром України 30 квітня було озвучено рішення, що перехід пенсіонерів на картки - це суто добровільна справа і ніхто не має права порушувати права пенсіонерів, особливо в 96% населених пунктів України, де немає банків.

Однак, за його словами, Пенсійний фонд і Управління соцзахисту за схемою "хочеш субсидію - шуруй в банк" почали туди переводити навіть людей з інвалідністю. І кожен день надходять дзвінки та повідомлення від клієнтів, яким ПФ відмовляє в переході на обслуговування в "Укрпошту".

"Коли я звернув на це увагу, сказали, що це "ексцеси на місцях"... Ну що ж, я дав час до 17:00 це виправити, але змін немає. Тому, наша відповідь така: з сьогоднішнього дня (19 травня, - "Апостроф") за моїм наказом вимикаються всі термінали сторонніх банків у відділеннях Укрпошти. Там тепер стоятимуть тільки наші термінали. Так що хто в селі залишився, той і обслуговує клієнтів ", - написав Смілянський.

 

Джерело:
До списку новин