загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Укрпошта обіцяє полегшити життя пенсіонерам при оплаті комуналки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українські пенсіонери можуть поєднувати отримання пенсій з оплатою комунальних послуг прямо у відділеннях Укрпошти.

Про це пише повідомила пресслужба компанії в Facebook.

У Укрпошті акцентували увагу на тому, як літнім людям складно обходитися з новими технологіями, коли справа стосується отримання пенсійних виплат на банківську карту, роботи з терміналом, зняття готівки в банкоматі або оплати рахунків за газ, світло і воду онлайн.

У прес-службі оператора уточнили, що за допомогою послуги доставки пенсіонери можуть отримувати виплати кур'єрською доставкою або в відділеннях. Більш того, літнім людям не потрібно буде їхати до відділення банку і стояти в чергах.

"Дідусі й бабусі можуть отримувати пенсії в відділенні або з рук листоноші у своїх воріт. Що важливо - при будь-якій погоді в чітко визначений день", - відзначили в компанії.

Більш того у пенсіонерів є можливість не тільки отримати держвиплати в відділенні, а й на місці оплатити комунальні послуги або оформити підписку на газету.

Нагадаємо, Укрпошта збирається купити український банк. У тому числі в компанії назвали критерії, за якими будуть вибирати підходяще фінустанова. Уточнюється, що оператор йшов до цього чотири роки і вже протягом шести місяців здійснить заплановану покупку.

Тим часом фінансовий експерт, посилаючись на озвучені Укрпоштою критерії, назвав потенційно привабливі для покупки банки. Згідно з офіційними даними, розглядати будуть фінустанови, які відносяться до групи приватних з українським капіталом, мають чисті активи на початок 2021 року менший 700 млн гривень.

 

Джерело:
До списку новин