загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Мали подоїти ще ввечері": селяни скаржаться, що ексдепутат від "Єдиної Росії" викрав у них стадо корів під Волгоградом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканці села простояли до ночі біля воріт господарства, щоб забрати корів, але їх так і не пустили.

"Мали подоїти ще ввечері": селяни скаржаться, що ексдепутат від "Єдиної Росії" викрав у них стадо корів під Волгоградом
© Pexels

У Волгоградській області ексдепутат партії "Єдина Росія" Гасан Набієв, відомий образами у бік пенсіонерів, забрав у літніх селян стадо недоєних корів з пасовища.

Так, жителі селища Степовий, їхню худобу загнали на територію господарства ексдепутата. Зробили це, за їхніми словами, підлеглі Набієва. До слова, експарламентар відомий своїми образами в бік пенсіонерів, за що його й вигнала з "Єдиної Росії". Раніше він називав бідних пенсіонерів "алкашами і дармоїдами".

Жителі мали подоїти худобу ще ввечері, але простояли до ночі біля воріт господарства Гасана Набієва. За словами місцевої жительки Галини Грєбєннікової, стадо корів селян безкоштовно паслося на землі фермера Аркадія Дудова. Перед вечірнім доїнням на полонину приїхали дві машини з підлеглими ексдепутата, які забрали тварин, перегнали їх на територію господарства Набієва.

Власники корів спробували їх забрати, але на територію комплексу їх не пустили. Жителі викликали поліцію, яку теж спочатку відмовлялися пускати.

"Уже три години минуло з часу доїння. Випустити їх не можемо, забрати не можемо. Керівництва комплексу немає, вони виїхало, їх це не цікавить. Ця тварина дійна. Вона перестоїть і буде хворіти!", - поскаржилася місцева жителька.

Вона зазначила, що у їхньому селищі майже всі пенсіонери мають корів, і це їхня єдина можливість заробити надбавку до пенсії.

Гасан Набієв був виключений з "Єдиної Росії" і вирішив скласти повноваження депутата Волгоградської обласної думи за висловлену на засіданні парламенту фразу "дармоїди і алкаші" на адресу пенсіонерів, які отримують мінімальні пенсії. Після скандального звільнення Набієв купив ТОВ "Племінне господарство (ПХ)" Степове" в Городищенському районі. Також володіє тваринницької фірмою.

 

Джерело:
До списку новин