загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні піднімуть тарифи на електроенергію: названо дати та нові суми

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів України анонсував підвищення тарифів на електроенергію. Суми в платіжках українці можуть змінитися вже з 1 липня 2021 року. І ціна може піднятися в деяких регіонах майже у два рази.

Скільки українці платитимуть за електроенергію в різних регіонах України, розповіли в ТСН.

До 30 червня в Україні діятиме нинішній тариф – 1,68 гривні за кіловат. З 1 липня тариф планують підняти, і в різних регіонах ціни будуть істотно відрізнятися.

У Київській та Дніпропетровській області тариф на електроенергію коливатиметься від 2,60 до 2,96 гривні. А ось в Івано-Франківській та Луганській області ціна підстрибне набагато більше - від 3,70 до 4 гривень за кіловат.

Як пояснюють у Міністерстві енергетики, це пов'язано з різним тарифом на розподіл електроенергії. У Києві він найнижчий, а в Луганській області найвищий.

Варто зазначити, що пільговий тариф для споживачів, які використовують менш як 100 кВт-год скасували й у квітні Верховна Рада не підтримала повернення до цієї практики. Для всіх споживачів в Україні був встановлений єдиний тариф-1,68 кВт ∙ год.

За словами заступника міністра енергетики Юрія Бойко, підвищення тарифів пов'язане з тим, що збільшилися ціни на забезпечення передачі струму.

За даними видання "Слово і Діло", Нацкомісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики й комунальних послуг запропонувала Кабміну свій план підвищення тарифів. Він розбитий на етапи та розтягнутий майже до кінця 2023 року.

В Україні піднімуть тарифи на електроенергію: названо дати та нові суми

Як змінювалися тарифи на електроенергію в Україні (slovoidilo.ua)

Однак Постанова поки що знаходиться на узгодженні й остаточне рішення ще не прийнято.

 

Джерело:
До списку новин