загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Байден на зустрічі запропонує Путіну: не нападай на Україну і ми дамо тобі спокійно померти, – Піонтковський

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На зустрічі 16 червня у Женеві лідер США Джо Байден запропонує президенту Росії Володимиру Путіну не нападати на Україну, а взамін Захід дозволить господарю Кремля спокійно померти

Про це повідомив політолог Андрій Піонтковський “Студія Захід з Антіном Борковським” на Еспресо.TV.

“Президент США Джо Байден йде на зустріч з президентом Росії Путіним з посланням: жодної подальшої агресії в бік України, або деінде на пострадянському просторі. За порушення цього будуть уже не економічні санкції, а тотальна економічна війна: відключення від SWIFT, газове й нафтове ембарго, конфіскація “російського трильйону” як у США, так і в Великій Британії”, –

Політолог наголосив, що такі дії з боку Джо Байдена знищать економічну систему Російської Федерації та комфортне існування російської верхівки, засноване на грабуванні Росії й складанні грошей за кордоном.

“А також військова допомога Україні. Ніхто не збирається відправляти американські дивізії і сама Україна цього не потребує. Але все інше буде зроблено: поставки зброї, радники, інструктори й присутність американського флоту в Чорному морі. Це те, що Путін отримає за пряму агресію в бік України. Якщо ж господар Кремля не піде на це, США дадуть йому спокійно померти”, – заявив Піонтковський.

Політолог додав, що подібну стратегію мали Сполучені Штати у протистоянні з Радянським союзом. Режим Путіна так само приречений і якщо СРСР знадобилося 40 р, то режим Путіна розвалиться за кілька років без великої війни. Адже Росія відрізана від технологій, від економічної співпраці з Заходом і приречена на поглинання Китаєм.

“Що стосується Nord Stream 2, президент США Джозеф Байден з самого початку говорив, що не хоче загострювати відносини з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. Це частина його спільної стратегії побудови єдиного фронту Західних союзників, який підірвав Дональд Трамп”, – повідомив Андрій Піонткоський.

Слідкуйте за подіями в Україн

 

Джерело:
До списку новин