загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Німеччині понад половину літніх людей не користуються смартфонами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Не використовують смартфони 53 відсотки жителів Німеччини віком від 65 років, свідчать дані репрезентативного дослідження.

53 відсотки жителів Німеччини віком від 65 років не користуються смартфонами

53 відсотки жителів Німеччини віком від 65 років не користуються смартфонами

Понад половину жителів Німеччини віком від 65 років не користуються смартфонами. Такі результати репрезентативного дослідження, проведеного ініціативою Digital für alle ("Цифрові технології - для всіх". - Ред.). Результати оприлюднені у четвер, 3 червня, галузевим об'єднанням Bitkom.

За даними дослідження, не використовують смартфони 53 відсотки респондентів. При цьому число таких зростає зі збільшенням віку: у віковій групі від 65 до 74 років частка тих, хто не користується смартфоном, становить лише 36 відсотків, тоді як серед людей, які старші 75 років, таких 76 відсотків. Для порівняння: серед усього населення країни вказали, що не використовують смартфон ані приватно, ані на роботі, 21 відсоток опитаних.

Значення смартфонів у часи коронакризи зросло

Відносно мало поширені серед людей пенсійного віку в Німеччині й інші цифрові пристрої. Лише понад половину людей віком від 65 років використовують ноутбук (53 відсотки) або стаціонарний комп'ютер (50 відсотків), а смарт-годинники - лише дев'ять відсотків.

В ініціативі Digital für alle вказали на важливість цифрових пристроїв сьогодні. "Спричинена коронавірусом криза продемонструвала, яке важливе значення мають смартфони в суспільстві: йдеться про відстежування контактів (у разі зараження коронавірусом. - Ред.) чи реєстрацію в магазині. Той, хто не має смартфона, часто від цього відрізаний", - зазначила керівниця ініціативи Анна-Лена Гозенфельд (Anna-Lena Hosenfeld).

Ініціатива об'єднує 27 організацій, які представляють різні сфери діяльності.

 

Джерело:
До списку новин