загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії в Україні: для яких професій рік рахується за два

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У той час, як глава Міністерства соціальної політики Марина Лазебная заявила, що пенсії в цьому році обов’язково перерахують, в Україні страховий стаж для деяких професій може бути зарахований в подвійному розмірі.

«Згідно зі статтею 60 Закону України« Про пенсійне забезпечення »робота в лепрозорних і протичумних закладах охорони здоров’я, в установах (відділеннях) з лікування осіб, заражених вірусом імунодефіциту людини або хворих на СНІД, в інших інфекційних закладах (відділеннях) охорони здоров’я, у патолого-анатомічних і реанімаційних відділеннях установ охорони здоров’я, а також в психіатричних закладах охорони здоров’я зараховується до стажу роботи в подвійному розмірі «, — йдеться в публікації.

Відзначається, що сифіліс, гонорея, трихофітія микроспория фавус відносяться до небезпечних інфекційних хвороб, короста і демодекоз — до групи акарози, паразитних хвороб.

Таким чином, робота медичних працівників в венерологічних диспансерах, відділеннях, кабінетах, палатах, які працюють з хворими на зазначену вище патологію, зараховується до стажу роботи в подвійному розмірі.

Для відповідного перерахунку медичний працівник повинен надати в управління Пенсійного фонду України відповідну довідку медичного закладу.

«У той же час подвійне обчислення страхового стажу застосовується в стаж роботи, що дає право на пенсію за вислугу років медичним працівникам, протягом усього періоду такої роботи, а до страхового стажу, з урахуванням якого визначається розмір пенсії, тільки за період з 31.12.2003 «, — уточнили в ПФУ.

Пенсії в Україні: для яких професій рік рахується за два

Відзначимо, раніше в ефірі програми «Право на владу» заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що гідна пенсія — це етичне питання і пообіцяв, що уряд знайде кошти для індексації в бюджеті.

А тим часом глава Пенсійного фонду Євген Капінус, підбиваючи підсумки роботи за минулий рік, за станом на 1 січня 2021 року середня пенсія становила 3083 гривень. Щомісяця в Україні виплачували пенсію 11,3 млн пенсіонерам. Було призначено 378,8 тисяч нових пенсій. Також проведено 5 автоматичних перерахунків пенсій.

 

 

 

 

Джерело:
До списку новин