загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У низці країн НАТО є домовленість не надавати Україні План дій щодо членства, - експрезидентка Парламентської асамблеї Альянсу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У деяких країнах Євросоюзу є широка домовленість не надавати Україні План дій для членства в НАТО

Про це повідомила експрезидентка Парламентської асамблеї НАТО і литовський політик Раса Юкнявічене під час прес-конференції Democracy in action: Zero corruption conference, інформує ZN.ua.

Вона зазначила, що НАТО необхідно зробити наступні кроки щодо членства України та Грузії, щоб продемонструвати, що певні країни не мають права вето. За її словами. більшість країн досі переконані, що це право існує.

"Якщо говорити про Францію, Німеччину або Нідерланди, ми бачимо відкриті дискусії в їх парламентах, дебати їх політиків, і ми бачимо, що членство в НАТО або план по ПДЧ на сьогодні не стоїть на порядку денному в парламенті. На жаль, зараз вже є широка домовленість не надавати план по ПДЧ. Україні слід бути активною, особливо в тих країнах, які скептично налаштовані", - порадила політик.

Вступу в НАТО можуть сприяти реформи, однак Україні не варто здаватися.

"Ви не повинні здаватися, ви не боїтеся Росії, тому що деякі країни і політики бояться Росії. Нам потрібні сильні лідери в НАТО, які не побоялися б рухатися вперед. Єдиний спосіб допомогти Росії змінитися - це підтримати Молдову, Грузію і Україну. Без цього Росія буде залишатися імпералістичною територією і матиме територіальні амбіції і вона діятиме агресивніше, якщо не буде надано членство або принаймні більш чіткого плану щодо членства", - підсумувала вона.

 

Джерело:
До списку новин