загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тарифи на комунальні послуги в Україні за рік зросли на 35% – Держстат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Тарифи на житлово-комунальні послуги в Україні із травня 2020 року до травня 2021-го зросли на 35%. Про це свідчать дані Державної служби статистики, опубліковані на сайті відомства.

Протягом року на 161% зросли тарифи на природний газ, на 36,6% – на електроенергію, на 17,5% – на послуги каналізації. Тарифи на утримання й ремонт житла зросли на 6,7%, на гарячу воду й опалення – на 4,8%.


Скріншот: ukrstat.gov.ua
Скріншот: ukrstat.gov.ua


У травні цього року житлово-комунальні тарифи зросли на 3,9%.

"Зростання цін (тарифів) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 3,9% відбулося в основному за рахунок підвищення цін на природний газ на 14,6%", – зазначили в Держстаті.

У квітні за житлово-комунальні послуги українці заплатили 227 млрд грн, це 127,3% від нарахованих за цей період сум.

"На кінець квітня заборгованість населення зі сплати за постачання та розподіл природного газу становила 28,6 млрд грн, за постачання теплової енергії та гарячої води – 25,4 млрд грн, за постачання та розподіл електричної енергії – 7,6 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 6,2 млрд грн, за управління багатоквартирним будинком – 5,4 млрд грн, за надання послуг із вивезення побутових відходів – 1,1 млрд грн", – уточнили в Держстаті (.doc).

 

Джерело:
До списку новин