загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Депутати домовилися про підвищення пенсій чорнобильцям з 2022 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував парламенту прийняти в цілому законопроєкт №4555, який передбачає підвищення пенсійних виплат учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Комітету.

Як уточнювала раніше міністерка соцполітики Марина Лазебна, мова йде про пільгові умови нарахування пенсій для цивільних ліквідаторів. Зміни, за словами міністерки, торкнуться понад 30 000 осіб, у пояснювальній записці до законопроєкту йдеться про 57 200 одержувачів "чорнобильських пенсій", яких може торкнутися перегляд.

Заплановане збільшення пенсій – до 40%.


У міністерстві також уточнювали, що відповідне підвищення не закладено до держбюджету 2021 року, проте Мінсоцполітики очікує, що кошти (близько 1 млрд грн) будуть передбачені бюджетом-2022. Проєкт закону передбачає набрання чинності з 1 січня 2022 року.

 

Джерело:
До списку новин