загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ми перевірили: як користуватися калькулятором тривалості життя, який презентували у Хмельницькому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Скільки мені ще лишилося жити? Це питання в якийсь момент ставить собі чимало людей. Тривалість життя залежить від багатьох факторів. Це і несподівані на зразок нещасних випадків, і ті, які можливо спрогнозувати, як от спосіб життя.

У Хмельницькому презентували калькулятор тривалості життя, який розроблений Центром громадського здоров’я України. Захід відбувся сьогодні, 22 червня. Пропонуємо вам дізнатися, як працює калькулятор.

Проходження калькулятора передбачає надання відповідей на ряд питань, серед яких вік, стать, зріст, вага, регіон проживання, харчування, фізичні навантаження. У результаті вказується очікувана тривалість життя та ймовірність дожити до здійснення власної мрії. Скористатися калькулятором тривалості життя ви можете за посиланням.

Відповісти на всі запитання й отримати результат можна за 3 хвилини. Це вказано на стартовій сторінці сервісу. Автор цього матеріалу витратив на проходження 1,5 хвилини та отримав результат 73 роки.

Має сервіс і ряд недоліків. Перший із них — в ньому не пояснюється, як саме конкретні фактори впливають на тривалість життя. У випадку із паліннямвживанням алкоголю чи фізичними навантаженнями про це можна здогадатися самостійно або переглянути відповідні публікації Центру громадського здоров’я. А от, приміром, частота відвідування сімейного лікаря може свідчити про різне.

Наприклад, якщо людина звертається до нього нечасто, то це може свідчити, що вона рідко хворіє, або ж про те, що займається самолікуваннямзвертається до «народних лікарів» чи взагалі не переймається наявними хворобами. Якщо звертається часто, то, ймовірно, має чимало хвороб або просто турбується про здоров’я, що підвищує шанси вчасно виявляти захворювання на ранній стадії.

Другий недолік — відсутність питань щодо певних факторів, на яких часто наголошують лікарі та й сам Центр громадського здоров’я. Наприклад, дотримання календаря вакцинації або повноцінний сон.

 

Джерело:
До списку новин