загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Потужні цитати прекрасної та тендітної Ади Роговцевої

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ада Роговцева – знаменита актриса театру та кіно, прекрасна жінка та людина з чіткою громадською позицією.  Вона мріяла стати журналісткою, але стала геніальною акторкою. Її кар’єра розпочалася дуже стрімко. У 18 років юна Ада отримала свою першу роль. У фільмі “Приборкання вогню” вона зіграла роль Наталії Башкирцевої.

Наша редакція вирішила зібрати для вас найкращі цитати акторки.

1. Любов — це любити ЙОГО, віддавати ЙОМУ все, належати ЙОМУ, але якимсь чином мати свою свободу… Залежати від іншого, навіть марити!

 

2.Гумор, філософське відношення до життя, терпіння, мужність і велика любов до всього, що тебе оточує. До сонця, ліхтаря на вулиці, дітей, онуків. Ось єдиний рецепт. Тільки так, вважаю, варто жити.
3. Найголовніше в житті людини — зберегти свою людську гідність всупереч усьому. Тому що людина без гідності — неповноцінна, а народ без гідності — це вже не народ.

4. У багатьох акторів немає життя, тільки театр. У мене є життя.

5. Я ніколи не приховувала свій вік. Що тут викручуватися і хитрувати, якщо в енциклопедії і так все про мене написано!

6. Не можна бити того, що лежить, не можна бити по голові, обличчю, животу, не можна бити людину, у якої немає зброї. Ваш опір, наш опір  — наша гідність.

7. Леся Українка говорила, що несвобода ще більш мерзенна, якщо вона добровільна. Я бачу, що у вас немає спокою і байдужості, і це добре. Тому що народ без гідності – не народ. У цій страшній і тяжкої історії мене обурює, що люди з боку анти-Майдан дуже спокійно кажуть про кров, про смерті і у них не зупиняється серце за кожного вбитого. Я зрозуміти цього не в змозі! Якби так говорив якийсь маніяк збочений, який отримує задоволення від смерті, а це ж начебто люди.

8. Гинуть люди, руйнуються материнські серця, а вони спокійно про це говорять. Вони не каються, не хрестяться, ні око, ні вія у них не здригнеться, ні рот не зобразить хоч якусь скорботну гримасу. Вони думають, що винищують не людей, а якихось тварин. Я навіть мурашки не можу вбити!

9. Я легко віддавала все, що заробляла, а коли потрібно було виходити в світ, позичала у подруг і одяг, і діаманти.

10. Великий обман багатьох головних – не бачити кожного окремо, не поважати, не цінувати їх дорогоцінного часу і нервів!

11. Так найчастіше і буває: те, що робиться у поспіху і відчувається як “не головне”, побічне, виявляється у результаті  найголовнішим, чи не найважливішим і значним. Щось на кшталт “обмовки за Фрейдом”: випадково сказане видає істину більше, ніж ретельно сформульоване.

12. Я все життя грала в Росії, крім України. Мені кажуть: “Ада, ти наша”. А я їм відповідаю: “Я не ваша. Я своя, я українська.

13. Триває війна, а ми живемо, як ніби її немає. Ми всі повинні обмежити себе в святах і салютах. Це не означає, що життя повинно завмерти, але потрібно бути милосерднішими. Ця небезпека не тільки над тими хлопчиками – вона над нами.

Сьогодні Аду Роговцеву можна побачити на сцені Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, вона до цих пір гастролює по Україні та регулярно навідується з виступами на Донбас, щоб підтримати воїнів АТО. Роговцева часто закликає співгромадян і держава проявляти більше уваги до ситуації на Сході країни.

 

Джерело:
До списку новин