загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Харків'яни пільгових категорій зможуть безкоштовно стерилізувати своїх домашніх тварин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Харкові стартує проект «Безкоштовна стерилізація домашніх тварин, що належать незахищеним верствам населення».

Як повідомили в КП «Центр поводження з тваринами», цей проєкт став одним з переможців у міській програмі «Громадський бюджет (бюджет участі) міста Харкова» на 2018-2021 рр., набравши достатньо голосів харків'ян.

Проєкт спрямований на надання допомоги найменш соціально захищеним категоріям населення, які хочуть попередити появу небажаного потомства своїх домашніх улюбленців, але не мають для цього достатньо коштів.

В цілому планується стерилізувати близько 650 домашніх тварин (520 кішок і 130 собак). Проєкт реалізується за кошти бюджету територіальної громади Харкова, для чого виділено 725 тис. грн. Зараз проходить тендерна процедура з визначення ветеринарної установи, яка буде надавати ці послуги.

Безкоштовна стерилізація проводитиметься з вересня і до кінця поточного року. Скористатися послугою зможуть харків'яни, які належать до наступних пільгових категорій:

- пенсіонери за віком;

- члени багатодітних сімей;

- учасники бойових дій;

- особи з інвалідністю;

- особи, які мають статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також опікуни таких дітей;

- громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

КП «Центр поводження з тваринами» веде попередній запис на проведення безкоштовної стерилізації домашніх тварин за тел.: 050-664-84-28.

До списку новин