загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

5 причин порибалити на вихідних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Риболовля – одне з найбільш недооцінених захоплень. Любителі риболовлі стверджують, що це так само складно, як і будь-яка інша фізична активність, тому що вимагає пристойного терпіння та наполегливості. Якщо Ви ніколи раніше не ловили рибу, можливо, настав час спробувати. Або вам подобається рибалити, але вам важко переконати інших, наскільки приголомшлива риболовля?

Не бійтеся – у нас є п’ять вагомих причин, чому відпочиваючим варто ловити рибу у вільний час.

1. Возз’єднання з друзями чи родиною

Відкладіть iPad та мобільні телефони та згадайте старий добрий спосіб спілкування – розмову. Риболовля – це вид діяльності, який заохочує балакати, а отже, є чудовим способом провести час з друзями. Спокій тихого місця для риболовлі та перебування у невимушеній обстановці дає щось найкраще для невимушеної розмови.

2. Співвідношення ціна/якість

Звісно, коли Ви тільки починаєте риболовлю, можна трохи витрусити гаманець. Купівля якісного спорядження для будь-якого хобі коштує грошей. Однак після того, як Ви придбаєте своє спорядження, поточні витрати мінімальні. Насправді, можна стверджувати, що рибалка пропонує велике задоволення за малі гроші. Раджу купити спінінг в Інтернет-магазині “Риболов-експерт”. Там же ж можна придбати і махові вудилища: https://rybolov-expert.com.ua/category/mahovye-udilisha_k/.

3. Легко розпочати

Риболовля – це такий різнобічний вид діяльності. Не має значення, де Ви знаходитесь; легко знайти місце, щоб закинути вудку. Чи то з пляжу, чи зі скель, на березі річки чи озера, чи на човні, з легкістю можна порибалити.

4. Сімейний час

Для сімей важко змусити всіх домовитися про святкові заходи, особливо коли Ваші діти дорослішають. Проте рибалка – ідеальне сімейне заняття. Цією позачасовою діяльністю можуть насолоджуватися усі у будь-якому віці: Ви не виростаєте з риболовлі – Ви зростаєте з нею. Якщо Ви ловите рибу з дітьми, дозвольте їм зіграти певну роль у цьому процесі, щоб краще зрозуміти мистецтво вилову улову. Риболовля вчить дітей корисним навичкам та цінностям, таким як важливість підготовки, терпіння та наполегливості серед багатьох інших. У першому захопленні є щось особливо хвилююче – і хвилювання на обличчі Вашої дитини, ймовірно, буде безцінним.

5. Повний релакс

Вихідні дні – це розслаблення, чи релакс, а риболовля – це чудовий спосіб розважатися, незважаючи на спокій. Знайдіть спокійне місце, щоб закинути вудку, можливо, приготувати пікнік біля мангалу, чи зварити уху з улову, а опісля насолодитися приємною прогулянкою з родиною або друзями.

Джерело:
До списку новин