загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україну прийшло Бабине літо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україну прийшло Бабине літо, найближчими днями очікується прохолодна погода без опадів, вночі подекуди заморозки.

Джерело: синоптик Наталка Діденко у Facebook, "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Укргідрометцентр

Діденко: "Бабине літо – вже в Україні! Усі його ознаки – антициклон, нічне вихолодження, денне сонечко, літаюча павутинка (хто не бачив, зайдіть у ліс чи навіть найближчий гайок), тихий вітер або й штиль – все це вже прийшло".

Деталі: За її словами, в понеділок, 6 вересня, в Україні повсюди переважатиме суха погода.

Найближчої ночі в більшості областей України очікується +1+6 градусів, переважно на ґрунті заморозки 0-3 градуси.

На Закарпатті та Півдні України заморозків не очікується. Протягом дня температура повітря підніметься до +13+18 градусів, у південній частині та на Закарпатті +18+23 градуси.

У Києві понеділок 6-го вересня передбачається сухим. Вночі +3+6 градусів, на околицях при проясненнях виникатимуть заморозки на ґрунті. Вдень у Києві +13+15 градусів.

"Надалі в Києві та в більшості областей України 'бабине' сонце крутитиме градусний регулятор сильніше, теплішатиме. Проте вночі буде холоднувато, особливо це відчуватимуть ті, в кого нема індивідуального опалення, лише централізоване", - додає Діденко.

Разом з тим, "Інтерфакс-Україна" повідомляє, що на початку тижня в Україні опадів не буде, температура повітря майже не зміниться, вночі на поверхні ґрунту заморозки. У понеділок, 6 вересня, очікується північно-західний вітер, 3-8 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 13-18°, у південних областях та на Закарпатті вночі 6-11°, вдень 17-22°. У Києві – без опадів, температура вночі 4-6° тепла, вдень 13-15°.

У вівторок, 7 вересня, в Україні без опадів, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 14-19° тепла; на Закарпатті та півдні країни вночі 5-10° тепла, вдень 17-22°.

У Києві – без опадів, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, температура вночі 4-6° тепла, вдень 16-18°. 5 вересня о 8.00 температура води в Чорному морі була 18-22°, в Азовському морі 20-23°, в Дніпрі в межах Києва 19°.

До списку новин