загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Носять білі гриби відрами: у Карпатах стартував сезон “тихого полювання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Осіння прохолода, яка змінила сильну спеку, та дощі сприяють початку грибного сезону. Мешканці карпатських сіл запевняють, що саме час йти на пошуки грибів до лісу.

За останній тиждень з-під землі почали рясно вилізати білі, а також підберезники, підосиновики та голубінки з лисичками. Тож, якщо ви ще не маєте планів на найближчі вихідні, то саме час вирушати в гори.

До слова, цього року «літніх» грибів практично не було. Швидше за все, це через затяжну холодну весну. А якщо і знаходились поодинокі гриби, то часто червиві. Тепер же все більше чистих білих грибів.

До списку новин