загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мода для тих, кому за 70: стильна німецька пенсіонерка розбила стереотипи про старість

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Німкеня Хельга Люкс доводить, що вік — не привід махнути на себе рукою. Бути красивою і стильною можна в будь-якому віці, доводить фешн-блогерка з Німеччини Хельга Люкс. Жінка, якій вже за 70, публікує в соціальній мережі Instagram фото зі своїми повсякденними образами, доводячи всьому світу, що старість — це не привід ставити на собі хрест.

 "Неважливо, скільки тобі років, будь красунею", — закликає Хельга і показує, як можна поєднувати речі для людей в роках, щоб виглядати модно, актуально, але при цьому не безглуздо.

Німкеня уважно стежить за трендами в моді, тому намагається поповнювати гардероб актуальними речами, поєднуючи класику та свіжі віяння. Пенсіонерка, яка нещодавно завершила другий етап вакцинації від коронавірусу, дуже любить грати в теніс, тому чимало образів в її стрічці спортивні. Так, еластичні трико вона поєднує з футболками з принтом і зручним спортивним взуттям. Крім того, їй не чужі легінси і лосини.

Однак найбільше фрау Люкс обожнює джинси, причому віддає перевагу обтислим моделям. Їх вона поєднує з туніками, футболками та піджаками, підбираючи під них не тільки кросівки або кеди, але й туфлі, босоніжки, ботильйони і чоботи. На прогулянку в парк або для походу в гості Хельга найчастіше надягає речі в пастельних тонах.

Як правило, вона вбирається в штани або джинси, підбираючи під них піджак за настроєм. Жінка зізнається, що цей предмет одягу — один із найулюбленіших в її гардеробі, причому різних кольорів. Часто він слугує яскравим акцентом для завершення образу. Любить літня німкеня і "хижий" принт. Вона із задоволенням носить шубу із забарвленням "під леопарда", комбінуючи її зі шкіряною спідницею і масивними черевиками, піджак, який відмінно виглядає зі світлими джинсами і такого ж кольору кросівками. Крім цього в її гардеробі є сукні, майки, футболки, сумки з малюнком чи не всіх хижаків сімейства котячих, а також зміїним принтом.

Хельга також своїм прикладом показує, що жінка після 70-и сама вільна вибирати довжину суконь і спідниць, а не зациклюватися на речах "у підлогу". Вона демонструє образи зі спідницями до коліна, міді та максі, приміряє сукні з квітковим малюнком та однотонні, яскравих кольорів і стриманих, у будь-якому з них вона виглядає стильно й гармонійно.

Окремо варто зазначити і той момент, що до кожного зі своїх образів Хельга вміло підбирає аксесуари: сумки, капелюшки, обручі, шарфи і прикраси. Нагадаємо, 56-річна акторка Моніка Белуччі знялася в рекламі ювелірного бренду, позуючи в боді та піджаку.

Не відстає від неї і 55-річна супермодель Сінді Кроуфорд, яка нещодавно з'явилася на сторінках журналу в дуже відвертих образах.

Джерело:
До списку новин