загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Подивіться, як людина сміється – і зрозумієте її душу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За столиком в ресторані сиділа бабуся, вся в зморшках. І в діамантах. Манірно розрізала булочку, відставивши мізинці, стала м’якуш намазувати маслом. Стара-стара жінка в білій сукні. А з нею такий же древній дідусь, теж зморшкуватий, йому років дев’яносто, напевно. Він сьорбав воду з келиха, дивився байдуже каламутними від старості очима.

У нього коричневі плями на абсолютно лисій голові. Погано бути старим, напевно. Сумне досить-таки видовище. Раптом очі дідка блиснули і він щось сказав бабусі. Вона засміялася. Ні, вона зареготала, як маленька дівчинка, неголосно, але прямо затряслася від сміху. Мабуть, дідусь вдало пожартував.

І вона стала сміятися від душі, до сліз, впустивши і ніж, і булочку на стіл. Вона руками стала сплескував від сміху і витирати сльози. А дідок ще раз повторив вдалий жарт, віддано і радісно дивлячись на усміхнену дружину. І теж став сміятися. У весь рот реготати, але не противним сміхом, а неголосно і заливисто. Так вони сміялися і на очах молоділи, молоділи…

Стало ясно, за що він її полюбив. Стало видно, яка вона красива і енергійна; все ще красива і енергійна. І всі дивилися на цю пару, і теж посміхалися. Приємно дивитися, коли хтось щиро сміється. А то, що дідок від сміху пирснув випадково водою з рота, так це дрібниці. Навіть ще смішніше вийшло, його дружина засміялася ще дужче. А потім він взяв її за руку і руку поцілував, просто так, за звичкою. А вона погладила його по лисині з плямами.

Це любов і розуміння, коли люди сміються разом. Сміхом зараз лікують хвороби. Насправді лікують. А гинути морально людина починає, коли перестає сміятися від душі. Коли нема з ким сміятися і не бачить він смішного. Все сіро, сумно і печально.

Поки люди сміються разом, між ними все добре. І в організмі у них все добре. Той, хто змусив нас щиро розсміятися, продовжив нам життя і підвищив імунітет. І зміцнив психологічний захист. Не в удаваній професійній усмішці – еліксир здоров’я і довголіття, а в щирому сміху. У здатності бачити смішне і сміятися від душі.

Поки ця здатність не втрачена, все можна виправити і налагодити. І виправити може той, хто теж вміє сміятися. Але таких людей небагато. І так приємно бачити сміх щасливої ​​пари. У цьому секрет щасливого шлюбу і довгих відносин. У здатності сміятися разом і розуміти один одного…

До списку новин