загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові запрацює університет третього віку «Протон»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львові запрацює університет третього віку «Протон», слухачами якого можуть бути люди похилого віку, що мають статус пенсіонера.

Новий соціальний проєкт у Львові – університет третього віку «Протон» – запускає благодійний фонд «Давай допоможемо». Це інноваційний проєкт, що надасть можливість безбар’єрного доступу до неформальної освіти людям у віці 60+. Навчання у цьому університеті цілком безоплатне і стартує вже з 1 жовтня.

Навчальний рік складається із двох семестрів: осінній – з жовтня до грудня та весняний – з лютого до травня. Проєкт передбачає проведення просвітницьких та навчальних курсів, різноманітних заходів з дозвілля та культурно-масових заходів. Слухачі із запропонованих предметів можуть обрати три предмети у формі лекцій, одне практичне заняття та одне спортивне або творче заняття. В університеті слухачі зможуть отримати нові знання на програмі «Бізнес та підприємництво».

Програма призначена для активних людей, які мають бажання вести власну справу та займатись підприємництвом. Або ж студенти можуть сформувати для себе індивідуальну навчальну програму з вивченням мов, економіки, комп’ютерної грамотності, основ здорового способу життя, творчих занять тощо. Навчання – безкоштовне. 

Щоб записатися на навчання, яке розпочнеться 1 жовтня, необхідно заповнити реєстраційну форму або звернутися до регіонального представника у м. Львові – Павла Коваля за номером телефону: +38(098) 116 00 90.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-DTxu6BOFLlfyLlkxtradSFbAweS0LaxaX4EhTHxnk7EZaA/viewform

Також запрошують до співпраці викладачів-волонтерів, які викладатимуть предмет 1 раз на тиждень упродовж 90 хвилин та зможуть самостійно формувати свій графік.

В реєстраційній формі можна ознайомитись із переліком дисциплін, в яких шукають викладачів (вчителів, спеціалістів, аспірантів, студентів випускних курсів).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpmMdycBPqwHXxkSnvUOS9rel3WeR_I3FeWjD1LleXN7r18g/viewform

 

Джерело:
До списку новин