загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цю кашу особливо корисно їсти восени

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З цієї крупи також можна в домашніх умовах готувати напій, що рятує від інфекційних захворювань. Цю кашу особливо корисно їсти восени. З цієї крупи також можна в домашніх умовах готувати напій, що рятує від інфекційних захворювань.

В осінньо-зимовий період без перлової каші не обійтися. Блюдо можна їсти і на сніданок, і як гарнір на обід, інформує Ukr.Media.

"Там міститься величезна кількість вітамінів. Це складні вуглеводи, які довго перетравлюється, дають відчуття насичення, енергію, але не дає різких підйомів цукру, тому перловка показана людям з діабетом".

Крім того, є напій з перлової крупи. Він також корисний для імунітету. Якщо перловку прожарити в духовці до золотистого кольору, помолоти, заварити, то вийде злакова кава. Можна додати туди корицю, імбир.

Це добре допомагає при інфекційних захворюваннях. А якщо вибирати між кашею на воді і на молоці, то краще віддати перевагу першому варіанту.

"Раніше завжди заздалегідь запарювали кашу — тим самим збільшувалися її корисні властивості. Заливаєте зерна водою мінімум на дві години або на ніч. Таким чином вивільняється фітинова кислота, яка в злаках міститься в надлишку і перешкоджає засвоєнню вітамінів". 

Джерело:
До списку новин