загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Секрет ідеального шлюбу: надихаюча історія Пола Ньюмана і Джоан Вудворд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коли на піку популярності Ньюмана запитували, як йому вдається зберігати вірність дружині, той з усмішкою відповідав: «Чому я повинен кидатися на гамбургери, якщо вдома на мене чекає прекрасний стейк?». Вони одружилися, коли речі не викидали, а лагодили. І шлюби теж лагодили …

Актори Пол Ньюман і Джоан Вудворд прожили разом 50 років, побудувавши щасливу сім’ю і дуже успішну кар’єру. Вони були талановитими акторами свого покоління і в підсумку стали легендами, справжнім голлівудським винятком, відсвяткувавши разом золоте весілля.

Коли на піку популярності Ньюмана запитували, як йому вдається зберігати вірність дружині, той з усмішкою відповідав: «Чому я повинен кидатися на гамбургери, якщо вдома на мене чекає прекрасний стейк?». Шлюб Пола Ньюмана і Джоан Вудворд насправді не був ідеальним, але це не заважало йому бути міцним.

«Для двох людей, у яких немає майже нічого спільного, у нас надзвичайно хороший шлюб, – говорили вони. – Ми одружилися тоді, коли поламані речі не викидали, а лагодили: тостери, взуття, шкарпетки. І шлюби теж лагодили … ».

«Я приймаю великі рішення, а дружина – дрібні. Наприклад, якщо я хочу жити в Каліфорнії, а вона в Коннектикуті, ми живемо в Коннектикуті. Адже це не має значення, це всього лише географія. Якщо вона вважає, що я повинен стати демократом, а не республіканцем – я стану. Це теж дрібниці. А ось зовнішня політика нашої країни по відношенню до Китаю – це важливо. Її я приймаю близько до серця», – жартував актор.

У січні 2008 року Ньюман і Вудворд відсвяткували золоте весілля, а в вересні того ж року Пола не стало. В день весілля Пол написав Джоан лист, в якому вже були відповіді на всі питання.

Ось уривок з цього листа: «Щастя в шлюбі – це не те, що просто трапляється. Хороший шлюб повинен бути створений. В рамках спільного подружнього життя маленькі речі стають великими. Ніколи не пізно триматися за руки. Говорити «Я кохаю тебе» хоча б раз в день. Не лягати спати в сварці. Ні в якому разі не сприймати дії один одного самі по собі зрозумілі; залицяння не повинні закінчуватися разом з медовим місяцем; вони повинні тривати все життя. Однакові цілі і спільні цілі. Разом йти по життю. Сформувати коло любові, яке збере всю родину. Робити щось одне для одного не з міркувань боргу або жертвування, але з міркувань радості. Вдумливо вимовляти слова вдячності і дякувати. Не варто представляти ореол над головою чоловіка, або сприймати дружину як ангела з крилами. Не варто ідеалізувати один одного. Необхідно розвивати гнучкість, терпіння, розуміння і почуття гумору. Вміти прощати і забувати. Створювати один для одного атмосферу, де кожен міг би розвиватися. Знаходити час для духовного розвитку. Спільний пошук хорошого і прекрасного. Відносини, в яких незалежність рівна для двох, залежність взаємна і зобов’язання взаємні. Справа не тільки в тому, щоб вийти заміж (одружитися) за потрібну людину. Справа в тому, щоб бути потрібною людиною».

До списку новин