загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У дусі Агати Крісті: як письменниця витончено помстилася чоловіку за зраду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якось Агата Крісті зникла на 11 днів, її шукала вся країна … Уже будучи відомою письменницею, Агата Крісті зникла на 11 днів, її шукала вся країна. Справжня детективна історія!

У грудні 1926 року Британію і весь світ облетіла звістка про те, що на дорозі знайдений порожній автомобіль з жіночою шубою. Через деякий час стало відомо, що пропала відома письменниця Агата Крісті – знайдений автомобіль належав їй. Скотленд-Ярд було піднято, щоб допитати злочинний світ, про долю зниклої жінки. Але ніяких слідів. Найцікавіше, що всі знали, що Арчибальд хоче розлучитися і тому міг … Вбити! Тим більше, як стало відомо, в ніч, коли пропала Агата, він провів в заміському будинку зі своєю коханкою. Скотленд-Ярд був впевнений – це для створення алібі.

Одним словом, вся Британія з огидою зневажала негідника чоловіка і чекала будь-які докази, щоб посадити його за ґрати. Газети, суспільство, обурювалися і вимагали негайно заарештувати проклятого чоловіка. Велелюбний Арчибальд отримав всі муки пекла і все презирство натовпу по повній програмі. Коханка від сорому і напастей швидко втекла від нього. Про нове весіллі не могло бути й мови.

До слідства було залучено самого Конан Дойля, якому потрібно було за методом Шерлока Холмса знайти зниклу жінку. За легендою письменника дедукція і допомога медіума допомогли у виявленні. Хоча більш очевидна і правдива версія стверджує, що хтось подзвонив в поліцію і заявив, що розшукувана жінка в даний момент знаходиться у фешенебельному Swan Hydropathic Hotel.

Проводить дуже весело свій час на танцмайданчику, і здебільшого відвідує дуже дорогі спа-процедури. Поліція налетіла в готель і, дійсно, знайшла письменницю, яка мала чудовий вигляд – в доброму здоров’ї і прекрасному настрої. В готелі вона жила під ім’ям «Тереза ​​Хілл». Пізніше вона скаже, що у неї було тимчасове помутніння розуму від горя. Тому вона не пам’ятає, як тут опинилася і взагалі нічого не пам’ятає.

Але психологи скажуть, що все це виверти і ніякого помутніння не було, так як дама прекрасно проводила час в ресторані, танцювала і грала на фортепіано, відвідувала дорогі спа-процедури і пила чудове дороге вино. Що людина з помутнінням в принципі робити не в змозі. Це була помста чоловікові, його повне приниження, перемога над ним і абсолютний розгром майбутнього його шлюбу. Коханки, як і щури, завжди збігають з корабля, що тоне першими.

Все-таки добра медсестра в ній взяла верх, але ж могла б просто отруїти невірного Арчібальда. З ним вона розлучиться і незабаром знову вийде заміж за Макса Маллоуена на 15 років молодшого за неї, захопленого археологією. Арчибальд буде стертий з лиця землі цією звісткою. Стосовно різниці у віці з другим чоловіком письменниця скаже прекрасну фразу: «Прекрасно мати чоловіка археолога – з кожним роком ти для нього стаєш все ціннішою». Макс і Агата прожили разом 45 років.

До списку новин