загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Квашені огірки: дієтологиня розповіла, чи варто їх їсти і яка користь

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закрутки у банках – це невідмінний атрибут осінньо-зимового сезону. Усі ще з літа готують їх, аби у холодну пору насолодитись соленими овочами.

Але чи корисно їсти такі продукти і як вони впливають на здоров'я. Про це розповіла дієтологиня Світлана Фус у своєму інстаграмі.

Чи корисно їсти квашені овочі

Квашення – це давня традиція. Традиція зберігання у банках капусти, огірків та багатьох інших продуктів триває вже кілька століть. Бабусі та мами знали, що такі закрутки можуть принести неабияку користь, а саме, захистити від застуди. Річ у тім, що квашення – це натуральне джерело пробіотиків, які ефективно захищають від збудників застуди та зміцнюють імунітет.

Переваги вживання квашених продуктів також пояснюють наявністю: ентеросорбентів, які сприяють виведенню токсинів з організму; харчових волокон в овочах, які дозволяють почуватись ситим; молочної кислоти, яка утворюється у процесі квашення та знижує рівень pH, завдяки чому поліпшується процес травлення їжі та засвоєння поживних речовин в організмі. Не варто плутати квашені та мариновані продукти.

Другі вважаються більш шкідливими, адже готуються із додаванням оцту та пастеризуються. Також дієтологиня не рекомендує вживати овочі з банки у великих кількостях через вміст солі.

Норма складає третину від денної норми овочів. Варто їсти їх у першій половині дня або в обід не більше ніж 60 – 120 грамів.

Джерело:
До списку новин