загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 антивікових продуктів, які допоможуть після 40-ка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Cпоживання фруктів і овочів – найбезпечніший спосіб боротьби із тьмяним кольором обличчя і зморшками, пише Healthline.

Готові сяяти? Ось 10 антивікових продуктів, які вам у цьому допоможуть.

Гранат може допомогти зберегти колаген в шкірі, сповільнюючи старіння. Ця поживна зелень є відмінним джерелом: кальцію, калію, мангану, фосфору, вітамінів А, С, К, В1 та В2.

Водяна хріниця працює як внутрішній антисептик, який покращує кровообіг і наповнює шкіру киснем. Також рослина може нейтралізувати шкідливі вільні радикали і допомогти усунути невеликі зморшки.

Червоний стручковий перець багатий на антиоксиданти, які борються зі старінням. На додаток до високого вмісту вітаміну С, який сприяє виробленню колагену, цей перець містить антиоксиданти каротиноїди. Каротиноїди – це рослинні пігменти, що відповідають за яскраво-червоний, жовтий і оранжевий кольори у фруктах і овочах. У них є протизапальні властивості. Також ці пігменти можуть захистити шкіру від сонця і токсинів навколишнього середовища.

Папая Цей смачний суперпродукт багатий на антиоксиданти, вітаміни і мінерали, які поліпшують еластичність шкіри і мінімізують зморшки. Вони включають: вітаміни А, С, К і Е, кальцій, калій, магній, фосфор, вітаміни групи В. Широкий спектр антиоксидантів в папаї допомагає боротися з вільними радикалами і може уповільнити ознаки старіння. Також зі старінням допомагає боротися фермент папаїн.

У чорниці багато вітамінів А і С, а також антиоксиданту антоцианініу, який уповільнює старіння. Це те, що зафарбовує чорницю у глибокий синій колір. Ці потужні антиоксиданти можуть допомогти захистити шкіру від пошкоджень, викликаних сонцем, стресом і забрудненням, а також запобігти втраті колагену.

Броколі – це протизапальний, омолоджуючий овоч, до складу якого входять: вітаміни С і К, різноманітні антиоксиданти, харчові волокна, волієва кислота, лютеїн, кальцій. Вашому організму необхідний вітамін С для виробництва колагену, основного білка в шкірі, який надає їй силу і еластичність.

У шпинаті багато антиоксидантів, які допомагають наповнювати шкіру киснем. У ньому є вітаміни A, C, E і K, магній, лютеїн. Високий вміст вітаміну С у шпинаті підвищує вироблення колагену, який зберігає пружність і гладкість шкіри. Але це не все. Якщо ви хочете мати здорове, сяюче волосся - їжте шпинат.

Багато горіхів, особливо мигдаль, є джерелом вітаміну Е, який може допомогти відновити тканини шкіри, зберегти вологу шкіри і захистити її від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Навіть у волоських горіхах є протизапальні омега-3 жирні кислоти, які можуть допомогти: зміцнити клітинні мембрани шкіри, захистити від сонячних променів, додати шкірі красивий природний блиск.

У авокадо багато жирних кислот, які борються із запаленням та допомагають шкірі стати гладкою і пружною. Вони також містять різні необхідні поживні речовини, які можуть запобігти старінню. Зокрема: вітаміни К, С, Е і А, Вітаміни групи В, калій. Високий вміст вітаміну А в авокадо може допомогти нам позбутися мертвих клітин шкіри. Каротиноїди можуть також захистити від токсинів і сонячних променів, а також допомагає захистити від раку шкіри.

За помаранчевий колір солодкої картоплі відповідає антиоксидант бета-каротин, який перетворюється на вітамін А. Він може допомогти відновити еластичність шкіри та омолодити її. Вітаміни С і Е, які теж містяться в овочі, можуть захистити шкіру від вільних радикалів і зберегти сяючий колір обличчя.

Гранат століттями використовували як цілющий лікарський плід. З високим вмістом вітаміну С та різних антиоксидантів гранат може захистити наш організм від вільних радикалів і знизити рівень запалення. Також гранат може допомогти зберегти колаген в шкірі, сповільнюючи старіння.

До списку новин