загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Гідна відповідь»: історія про Вінстона Черчилля

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вінстон Черчилль – унікальна особистість. Знавець політики, коньяку, сигар і влучного слова. Великий стратег і геній дипломатії. Його настільки люблять цитувати, що чималу частину афоризмів, які гуляють на просторах інтернету, він не вимовляв.

Історія, якою ми хочемо поділитися, теж, можливо, всього лише легенда. Але ця легенда дуже дотепна.

Отже … Одного разу в період виборчої компанії Вінстон Черчилль пізно увечері вирушив на автомобілі в сусіднє графство і заблукав.

Побачивши на узбіччі старого, який штовхає перед собою візок з усяким мотлохом, політик відкрив дверцята авто і голосно запитав:

«Вибачте, сер, не могли б ви мені підказати, де я зараз перебуваю?»

«Сер, не знаю, скільки джину ви сьогодні в себе залили, але зараз ви точно перебуваєте в автомобілі».

Попри обвислу від подиву щелепу в огрядного пана, старий незворушно покрокував далі по дорозі. Заспокоївшись і розкуривши сигару, Черчилль сказав шоферу:

«Ось, Джейкобе, відповідь, гідна нашого парламенту. Не дивуйся, я тобі зараз все поясню. По-перше, за формою відповідь коротка, а за змістом хамська. По-друге, вона абсолютно нікому не потрібна. По-третє, його слова не містять інформацію, яку б я не знав ».

До списку новин