загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Не чекайте кращих часів – найкращий час може бути тільки один. Він називається “сьогодні”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Марк Катон, римський сенатор, вивчив грецьку мову у 80 років.

Сократ тільки у віці 70 років навчився грати на багатьох музичних інструментах і встиг опанувати це мистецтво досконало.

Мікеланджело створив свої найвизначніші полотна у віці 80 років.

У 80 років Гете закінчив свого «Фауста».

Німецький історик Леопольд Ранке свою «Світову історію» закінчив в 91 рік.

Ісаак Ньютон ще в 85 років був зайнятий невтомною діяльністю.

Лев Толстой в 82 роки порався з косою на полі так, що за ним не могли встигнути молоді косарі.

Американський громадянин, композитор і диригент Ігор Стравінський творив до 88 років.

Поет Беранже працював до 77 років. Лев Толстой – до 82, Віктор Гюго – до 83; академік Іван Павлов – до 87, давньогрецький драматург Софокл – до 90 років.

Філософи Діоген і Демокріт, художники Тіціан і Мікеланджело проявляли творчу активність, перейшовши кордон вісімдесятиріччя; Бернард Шоу творив до 94 років …

До речі, не так давно американські вчені, спільно зі своїми європейськими колегами, оприлюднили сенсаційне відкриття: виявляється, людський мозок розвивається не до 25-30 років, як вважалося раніше, а до 50 років. Більш того, якщо людина продовжує займатися активною розумовою діяльністю, то старіння мозку майже не відбувається!

До чого все це? Тільки до одного: немає такої хвороби «старість», а є тільки невірні психологічні установки. «Не вірте всьому, що чуєте, – навіть якщо це лунає у вашій власній голові», – радить відомий психіатр Деніел Еймен.

Всі найбільші бар’єри і перешкоди у нашому житті знаходяться всередині нас. Зламайте їх! Наша душа, наші внутрішні сили не мають віку.

Поки ми живі, у нас все ще залишається шанс піднятися вище – взяти хоча б ще одну висоту на шляху нашого духовного сходження. Не чекайте кращих часів – найкращий час може бути тільки один.

Він називається “СЬОГОДНІ!” …

До списку новин