загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шмигаль пояснив, як зимою в Україні зросте розмір мінімальної пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, у кого зросте пенсія з 1 грудня. Зокрема, з початку поточної зими мінімальна пенсія в Україні зросте до 2,6 тисяч грн. Про це він повідомив під час засідання уряду.

Зазначається, що Кабмін збільшив дохідну та видаткову частини Пенсійного фонду України на понад 18 млрд грн. Це дасть можливість планово підвищити пенсії з 1 грудня.

При цьому, підвищення мінімальної пенсії в Україні відбудеться у зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати до 6,5 тис. грн.

Раніше міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що в Україні планують створити Державний накопичувальний фонд, який спочатку буде єдиним для всіх, гарантування вкладів цього фонду буде стовідсотковим. Нагадаємо, що в Мінсоцполітики назвали три етапи впровадження накопичувальних пенсій.

Також в Кабміні анонсували, що деяким українським пенсіонерам доплатять по 300 гривень з жовтня 2022 року. Раніше ми повідомляли, скільки коштів передбачено в Україні на вакцинацію. 

Джерело:
До списку новин