загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

День бабусь та дідусів: історія свята і головні традиції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

28 жовтня відзначають День бабусь і дідусів. Детальніше про історію свята, його традиціях і прикмети.

Цей день відзначають більш ніж в 30 країнах світу. Прийнято вітати своїх бабусь і дідусів зі святом, можна і дарувати подарунки, щоб показати повагу до старшого покоління.

Історія свята

Свято почали відзначати з 2009 року. Його заснувало Квіткове бюро Голландії. Передбачалося, що внуки будуть вітати рідних і дарувати їм квіти, які символізують зв'язок поколінь. Незабаром такий свято стало популярним і в інших країнах.

Бабусь і дідусів 28 жовтня тепер вітають в Європі і Америці. Традиції Своїм бабусям і дідусям прийнято в цей день дарувати квіти. Також варто приділити їм час, попити разом чай або піти на прогулянку.

Деякі в цей день влаштовують сімейне торжество, збираючись всією сім'єю за одним столом. Тоді прийнято згадувати минуле, переглядати старі фотографії.

У багатьох країнах в цей день влаштовують різні заходи для літніх людей, в тому числі і благодійні. Також організовують концерти та фестивалі. Крім того, прийнято дарувати подарунки і самотнім людям похилого віку.

Часто благодійні фонди організовують збір подарунків в будинку для людей похилого віку.

Вітальні листівки

Джерело:
До списку новин