загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коли Час наказує Старості знищити Красу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 

У Національній галереї в Лондоні є одна картина, повз яку неможливо пройти. Це полотно італійського художника XVIII століття Помпео Батоні “Час наказує старості знищити красу”.

Сюжет картини повністю розкриває її назву. На картині зображені три постаті – Час, Старість та Краса. Сивий чоловік з білими крилами за спиною – це Час.

У руці у нього пісочний годинник, як символ швидкоплинності того, що він уособлює. Піщинки невблаганно перетікають із однієї частини до іншої. Ніщо їх не може зупинити. Як нічого не може зупинити і швидкоплинність часу. Над часом ніщо не владне. Навіть краса та молодість.

На картині красу символізує молода дівчина. Вона ще чудова. Але палець жорстокого Часу вже спрямований на неї. А поруч Старість у образі потворної бабусі.

І руки Старості вже тягнуться до молодого та квітучого обличчя Краси. І скільки б Краса не відверталася, скільки б не відтягувала момент зіткнення зі Старістю, він неминучий.

Бо так велить Час. Звісно, ​​станеться це не одразу. Дерево, розташоване за юною дівчиною, ще зелене, ще сильне. Приголомшлива за силою та глибиною закладеного в ній сенсу картина.

Хіба може когось вона залишити байдужим? Адже вона про кожного з нас.

І нам вирішувати, що робити в ситуації, коли старість за вказівкою часу знищуватиме нашу красу. А це буде…

До списку новин