загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Озеро Світязь на Волині поповнилося 500 кілограмами мальків коропа

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Востаннє його зариблювали ще у 1990-х роках. Про це повідомляє Шацький національний природний парк на своїй фейсбук-сторінці, передає Еспресо.Захід. У волинське озеро Світязь за кошти Шацького національного природного парку випустили 500 кг коропа (сазана).

"Основна мета зариблення – відновлення популяції аборигенної іхтіофауни, її кількісного та видового складу", - зазначають представники парку. До того ж вони зауважують, що востаннє озеро Світязь зариблювали ще в 1990-х роках.

Зариблення Шацький НПП здійснював у присутності представників Волинського рибоохоронного патруля, Державної екологічної інспекції, Шацької селищної ради та ГО "Рибалок любителів Шацького району".

"Вселення" – це початок зариблення озера Світязь. Згодом, окрім сазана, Шацький НПП планує випустити у водойму ще карася сріблястого та судака. У повідомленні пресслужби йдеться про заклик до місцевих жителів не порушувати правил рибальства та брати участь у збереженні рибних запасів, особливо у місцях зариблення.

Нагадаємо, до Шацьких озер відпочивальники їхатимуть ідеальною дорогою.

У рамках "Великого будівництва" капітально відремонтовано вже 26 км дороги Піща - Шацьк - Любомль - Козин - /М-06. Зокрема, автошлях відновлено від Піщі до села Положеве.

Під час шторму на Світязі врятували 19 людей. Увечері 17 липня на озері розігралася негода. Через сильний вітер люди, що купалися та плавали на катамаранах, не змогли самостійно повернутися на берег.

До списку новин