загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чарівні черевики: в Австралії хлопчик вижив після удару блискавки завдяки взуттю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В австралійському штаті Квінсленд 14-річного Теліа Роуза від смерті після удару блискавки врятувало взуття. Хлопчик йшов до школи, коли в місті назрівала гроза.

Блискавка потрапила у металевий стовп, біля якого проходив підліток. Блискавка пройшла крізь все тіло хлопчика, однак товсті підошви гумових черевиків поглинули більшу частину струму.

Мати Теліа сказала, що їй подзвонили відразу зі школи і повідомили про стан сина. Весь інцидент бачив на власні очі чоловік, який в цей час сидів у машині. Він відразу відніс хлопчика до школи, де викликали швидку.

Лікарі кажуть, що ніколи не бачили подібного за всю свою кар'єру. Адже один удар блискавки випускає до 500 мільйонів вольт і температуру 27 000 градусів, що втричі вище, ніж поверхня Сонця.

Хлопчик стверджує, що нічого не чув і не відчував упродовж цілої хвилини після потужного електричного розряду. Сліди ураження струмом вже майже зійшли на тілі Теліа.

Джерело:
До списку новин