загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сім продуктів для жінок, які посилюють відчуття щастя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жінкам у будь-якому віці важливо приділяти увагу харчуванню, обираючи корисні для емоційного здоров'я продукти. Так, наприклад, їжа зі швидкими вуглеводами та надто жирна їжа шкодить не лише фігурі, а й схильна викликати депресію. Щоб покращити настрій та емоційний стан, рекомендується не відмовляти собі у солоденькому та займатися спортом. Також фахівці радять вживати ці сім продуктів.

Чай на травах

Він діє на організм цілюще та заспокоює нерви. Вранці добре випити чаю з лимонника або лаванди - вони чудово тонізують і наповнюють, полегшуючи виконання повсякденних справ.

Банани

Підвищують настрій та життєвий тонус. Вживання цього фрукта провокує вироблення гормону радості серотоніну. Крім того, в бананах містяться магній та вітамін В6, які добре впливають на нервову систему та покращують сон.

Свіжі зелені овочі

Від нудьги та депресії врятує фолієва кислота. Вона у великій кількості є в спаржі, кропі, шпинаті, зеленій цибулі та капусті різних видів. Тому салат із застосуванням цих продуктів додасть позитиву.

Мед

Мед у певних дозах не тільки корисний для здоров'я, він чудовий антидепресант. Його радять їсти, щоб зняти стрес та зменшити тривожність. До того ж мед визнаний афродизіаком, він надає енергії та сил.

Морська капуста

У морській капусті міститься багато триптофану, який допомагає у виробленні серотоніну, що бореться з поганим настроєм. Кориснішою вважається та, яку продають на вагу. Ви можете приправити її спеціями, від чого вона стане приємнішою на смак.

Горіхи та насіння

Вони позбавляють стресу, занепаду сил і знімають відчуття безвиході. У насінні та горіхах багато полінасичених жирних кислот, Омега-3, триптофану, вітаміну В6 та селену. Така кількість корисних речовин активізує розумову діяльність та позбавляє депресії.

Цитрусові

Цитруси радують яскравими фарбами, соковитим наповненням і приємним ароматом. А вітамін С, якого в надлишку у цитрусових, сприяє синтезу норадреналіну, що додає тонусу, концентрації та бадьорості. Раніше ми писали, як перейти на правильне харчування: 4 простих кроки.

Джерело:
До списку новин