загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ілон Маск хоче відкрити університет в Техасі: він вже вигадав йому назву

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск написав у своєму твіттері. Навчальний заклад може з'явитися у штаті Техас, куди він нещодавно переїхав. 

Університет, швидше за все, отримає назву "Техаський інститут технологій та науки". Суттєвих подробиць він поки не оприлюднив. І хоч користувачі радили підприємцю змінити місцями слова Technology та Science, Маск впевнений, що має бути саме так.

Ілон також зазначив у коментарях, що в його університеті "буде епічний мерч". Am thinking of starting new university: Texas Institute of Technology & Science — Elon Musk (@elonmusk) October 29, 2021

У коментарях політик-демократ та кандидат на посаду сенатора від Арканзасу Ден Вайтфілд припустив, що Маск повинен зробити навчання безкоштовним і гарантувати роботу випускникам із високими балами в Tesla або Space X.

Що відомо про освіту Ілона Маска Засновник Tesla nf Space X Ілон Маск здобував вищу освіту у трьох американських університетах: – в Королівському університеті у Кінгстоні, – в Університеті Пенсільванії, – в Стенфорді.

Але він ніде не затримувався на тривалий час. Зокрема, в останньому місці навчання протимався лише два дні. Додамо, що його освітній ступінь – бакалавр з фізики та економіки.

 

Джерело:
До списку новин