загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Група ABBA випустила перший за 40 років альбом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про це ABBA повідомила 5 листопада на своєму офіційному сайті. Послухати пісні можна на будь-якому сервісі потокового аудіо. В альбом увійшло 10 треків.

ABBA Voyage: The Journey Is About To Begin

На підтримку нового альбому навесні 2022 року в Лондоні відбудеться концерт на стадіоні в Олімпійському парку королеви Єлизавети. Побачити і почути учасників АВВА наживо буде неможливо, проте на сцені з’являться їхні голограми.

Свій попередній альбом гурт у складі Агнети Фелтског, Бйорна Ульвейса, Бенні Андерссона і Анні-Фрід Лінстад випустив у 1981 році. Що відомо Попгрупа ABBA була утворена в Стокгольмі в 1972 році.

Abba - Waterloo (Official Music Video)

У 1974 році вони виграли Євробачення, а їхня пісня Waterloo була визнана найкращою за всю історію існування пісенного конкурсу. Квартет ABBA став одним з найуспішніших за всю історію попмузики і був внесений до Зали слави рок-н-рол.

Група розпалася у 1982 році, її учасники почали займатися сольною кар’єрою. Про об'єднання і перший новий спільний проєкт за 40 років ABBA повідомила у серпні.

Обіцяний тур декілька разів відкладали через пандемію. Також гурт завів акаунт у соціальній мережі TikTok. Зараз на сторінку підписані понад 2 мільйони користувачів.

Джерело:
До списку новин