загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яким був Львів та львів’яни 50 років тому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В одному із цифрових архівів Польщі пощастило натрапити на раніше невідомі фото із Львова. Усі кадри датуються 1969-1970-ми роками.

Сьогодні Львів є одним із найпопулярніших міст серед туристів. У Львів їдуть за гарними враженнями та емоціями. Затишні кав’ярні, чудова архітектура, цікаві заходи та неймовірна атмосфера – все це та багато іншого можна знайти у Львові.

Хто був там раз, обов’язково повернеться ще раз. Проте на фото, які бачимо в сьогоднішній добірці, немає стільки туристів, як сьогодні.

Місто виглядає досить сірим. На вулицях іде звичайна торгівля, вивіски магазинів та закладів не такі яскраві і їх набагато менше. Львів’яни та гості міста не сидять на вулиці в кав’ярнях і не п’ють смачну каву.

Всі кудись поспішають, хтось на навчання, а хтось на роботу.

 

Джерело фото: www.nac.gov.pl

Тетяна Яцечко-Блаженко

Джерело:
До списку новин